Goudlaan 289, 9743 CH, Groningen | 050 - 26 00 144

Over Ali Allaui

Mijn naam is Ali Allaui, chirurgisch operatie-assistent van beroep en directeur van Besnijdeniskliniek Noord en Oost. Ik ben van Marokkaanse komaf en opgegroeid in Groningen.

Aan de Hogeschool InHolland (destijds de BIGRA) in Amsterdam heb ik mijn opleiding als chirurgisch operatie-assistent in 2004 afgerond. In het Groene Hartziekenhuis te Gouda heb ik veel besnijdenissen gezien en mogen meemaken.

Ali Allaui

Naast mijn werk was ik sinds 2002 in het Gezondheidscentrum in Utrecht werkzaam, waar ik de nodige ervaring heb opgedaan bij besnijdenissen van jongens en volwassen mannen. Naast mijn opleiding heb ik in 2006 de aanvullende opleiding Cardio-thoracale Chirurgie afgerond in Utrecht. Hart –en longchirurgie vind ik tot op heden nog altijd een zeer interessant specialisme.

Op dit moment werk ik in het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen), waar ik bij de meest voorkomende hoog complexe chirurgische ingrepen assisteer. Voorbeelden als lever - en alvleesklierchirurgie, levertransplantaties, kinderurologie, -chirurgie –en oncologie zijn specialismen die ik heel erg interessant en uitdagend vind.

Naast mijn betrekking in loondienst heb ik als ondernemer een eigen besnijdeniskliniek opgezet. Als directeur van Besnijdeniskliniek Noord in Groningen en Besnijdeniskliniek Oost in Almelo ben ik een daadkrachtig manager met inlevingsvermogen, oog voor structuur en zeer betrokken. Mensen en organisaties weten mijn deskundigheid en creativiteit te waarderen. In Besnijdeniskliniek Noord en Oost brengen wij de informatie over op een kindvriendelijke manier en nemen alle tijd voor ouders en kind.

De reden waarom ik de Besnijdeniskliniek Noord heb opgezet, is vooral dat ouders met hun kind niet lang hoeven te reizen naar een besnijdeniscentrum in bijvoorbeeld Amsterdam. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat ik het wild besnijden wil voorkomen door veilig en gecontroleerd de ingreep in een juiste setting uit te voeren. Tot op heden hebben er meer dan 50 verschillende nationaliteiten de besnijdeniskliniek in Groningen bezocht en zijn er meer dan 3000 besnijdenissen verricht.

0
Years in Business
0
Aantal Besnijdenissen
0
Verschillende Nationaliteiten